Look scump cu bani puțini

Faptul că la mall se duc cei care vor sa fie îmbrăcați în serie, nu mai e o surpriză pentru nimeni.
Dar că produsele unicat pot crea cel mai ușor o imagine de bun gust și calitate, încă e o realitate de care nu mulți sunt conștienți.
Iar noi, prin comorile noastre de la Shoemix.ro reușim asta și rapid și cu bani puțini.

Cu clopoțeii scoși de la naftalină și colindele repetate-n surdină, apropierea sărbătorilor generează deja  și-n stânga și-n dreapta poftă de cumpărături tuturor. Iar dacă suntem sinceri, recunoaștem că, deși pornim la shopping cu scuza că luăm cadouri familiei și prietenilor, de cele mai multe ori tot pe noi înșine ajungem să ne înnoim.

Dar ați observat vreodată cât de aglomerate sunt mallurile în preajma sărbătorilor? Iar dacă ne deranjează aglomerația, la fel de mult ar trebui să ne deranjeze și să fim îmbrăcați la fel ca … aglomerația.

De ani de zile magazinele second hand și târgurile vintage oferă șansa celor mai melancolici să achizitioneze lucruri pe care alții nu le au sau pe care nimeni nu le-a mai văzut nicăieri în altă parte.
De mult însă, magazinele second hand nu mai înseamnă doar haine purtate, ci și comori salvate și reciclate, gata să bucure noi purtători.

Pentru aceste luni de iarnă sugerăm anumite articole versatile, cu care puteți improviza fix ca un jazz ascultat lângă o cremă de whisky în timp ce-mpodobești bradul:

Pulovere oversized – O variantă șmecheră și comfortabilă, atât la feminin cât și la masculin, puloverele cu vreo două mărimi mai mari se potrivesc și peste blugi, și peste un costum, cu tupeu și relaxare, luptă împotriva frigului și a banalului. Acoperă mai o zonă mai generoasă din trupul înfrigurat și dacă e trei sfeturi, iese și mai cool de sub geaca de iarnă.

Căciuli jucăușe – cu printuri colorate, aparent pentru copii. Dar cum aparențele și regulile există ca să fie încălate, merită să spargi un look office, sobru și elegant, cu un fes vesel și copilăros, care strigă tinerețe. La fel și cu șosetele, alege-le pe cele glumețe.

Turban din fular  – Înlocuieșe banalul fes au gluga cu blăniță, folosind fularul pe post de turban. Caută pe youtube un tutorial simplu și alege metoda preferată.

Rochie peste pantaloni – Un efect unic și hippie pentru domnișoare în zilele reci, e rochia midi purtată peste blugi, pantaloni mai lărguți sau colanți.
Te scoate-n evidență ca un trend-setter în timp ce-ți protejează rinichii. 🙂

Șosete până la genunchi – Peste skinny jeans sau peste colanți, merg foarte bine șosetele groase trei sferturi. Sparg din monotonia și seriozitatea pantalonilor și atrag atenția într-un mod jucăuș și sexy, amintind tuturor că ești o fată, și nu ca oricare alta.

Orice ai alege și oricât de frig ar fi afară, nu uita că nu există o modă anume pe care trebuie să o urmezi și că, cu cât vezi un trend că se extinde mai rapid (cum a fost vara asta la fete cel cu umerii decupați), cu atât merită să fugi mai departe de el. Ai tupeu să fii unic și să nu te pierzi în mulțime. 🙃

Aboneazăte la Newsletter!

Nu rata ofertele și promoțiile noastre!

Leave a Reply